In het kort over FlySmarter

Onze basisgedachte is eenvoudig.

Onze klanten willen graag een betrouwbaar betaalproces in combinatie met de laagst mogelijke prijs.

Wij bieden geautomatiseerde systemen en routines in samenwerking met een aantal van de grootste leveranciers op de markt.

Bij FlySmarter boekt u daarom snel en eenvoudig goedkope reizen - via onze website of door een reisaanvraag te versturen.

U kunt kiezen uit het alleen boeken van een zitplaats of, indien u dat wilt, service niveau goud erbij nemen voor volledige reisbureau-service.

Ongeacht hoe u wilt boeken, u bent van harte welkom als klant bij ons bij FlySmarter!

Voor uw veiligheid hebben we de reisgarantie bij Kammerkollegiet ondergebracht. Deze juridische, financiële en administratieve diensten agentschap is een Zweedse administratieve autoriteit die onder het Ministerie van Financiën valt. De reisgarantie kan compensatie geven mocht u een reis geboekt hebben die geannuleerd wordt. Een reden kan zijn dat de tour operator failliet verklaard is. Iedere instantie die producten/diensten verkoopt of marketing doet voor producten/diensten die onder de reisgarantie vallen moeten ook een garantie hebben bij het ‘Kammarkollegiet’ om zo hun klanten te beschermen. Pakketreizen en sommige andere arrangementen vallen onder de reisgarantie.

FlySmarter is een merk dat onderdeel is van FlySmarter, een van de grootste online reisbureaus van Zweden.